11/2011

Z obsahu:

 
Editorial
Výroční ceny Pivo, Bier & Aleza rok 2011
Rozhovor
Člověk dává do vaření kus sebeRozhovor s Markem Kocverou, managerem      Klášterního pivovaru Strahov
Foto na titulu: Vyškovská IPA, aneb Proč jsme ji uvařili
Degustace: India pale ale (IPA)
TOP 75 hostinců, pivovarských restaurací a pivních barů s kvalitní nabídkou piva i gastronomie
Rozhovor
Každá třída jednou měsíčně vaří pivo ve školním pivovárku

   Rozhovor s ředitelem SPŠPT Ing. M. Chmelařem a Ing. O. Kozou
Teorie degustace: Degustace piva – XI. díl Německá piva 
Výzkum: Obliba a konzumace piva jako předmět sociologického výzkumu
Barvy piva.
  Bavorské tmavé, nejstarší pivní druh na světě
Recept
Recepty na vaření piva
Fotoreportáž: Tak, a máme největšího…
Značka Lindr představila na Brau Beviale řadu novinek
V Litovli poprvé uvařili pšeničné pivo
Které blogy čte Max Bahnson
World Beer Cup 2012
Jak to chutná PBA
  Max Bahnson ochutnal tři piva z nabídky Brauerei Kraus
Poslední slovo má: Milan Starec