10/2011

Z obsahu:

 
Editorial
SPP ocenilo nejlepší piva, pivovary a pivovarské osobnosti roku 2011
 Do vaření piva se má vnášet klid, rozhovor s ing. Petrem Hostašem, sládkem pivovaru Liberec Vratislavice
Foto na titulu – Jak vaříme pivo v Protivíně, Hlinsku a Jihlavě
Teorie degustace X. díl – Belgickébwitbiery a saisony
 Šumavský pivovar Vimperk 
Pivo Bier & Ale v roce 2012
Degustace německých piv stylu rauchbier
Etikety roku 2011 podle PBA – nová kolekce Pivovaru Nymburk
Barvy piva – Jantarový ležák – amber – Tajuplnější než zlato, zářivější než měď a sytější než slonová kost
Slavnostní vyhlášení European Beer Star aneb Festival prestižních chutí piva, kde je škoda chybět
Jak to chutná PBA – Max Bahnson si vybral tři piva Bacchus
Co si přečíst – Conrad Seidl: Bier Seminar
První pivní extraliga – Ukázaná platí
Tajemství pivního skla IX aneb Sestavujeme degustační set Pivo, Bier & Ale
Poslední slovo má: David Mareš