04/16 – Číslo 61

Z obsahu:

Dny českého piva: Pivní speciály a kančí se šípkovou
Pivo pro hosta, který se rád vrací: Rozhovor Pavla Borowiece s Lucií a Štěpánem Tkadlecovými
Profese: Diplomovaný pivní sommelier. To zní hrdě!
Degustace IPA z českých a moravských minipivovarů
Foto na titulu: Odkud přilétá Zlatý drak 
Volba sládků: Hledá se rozmanitost
Pivovar Dalešice: Jak se probouzela legenda
Zrození craft breweries: 80. léta, 3. díl
Nový pivovar: Nachmelené nápady
Bylin není nikdy dost!
Výzva pro sládky i příznivce homebrewingu

Hostince & pivní bary

Titus Eliáš vybral nejlepší recepty pro Dny českého piva 2016

Vaříme pivo

Speciál: Tajemství českého homebrewingu

Sběratelství

Sbíráme pivní etikety

Gastronomie

Óda na rožeň 

Pivo, Bier & ale profi

Záruka kvality i kouzlo elegance
Kvíz: Písně a popěvky pivní