03/2012

Z obsahu:

 
Editorial
Výběr nejlepších piv, hostinců, pivních barů a pivovarů podle PBA
V pivovaru jsem nikdy neodmítl žádnou práci
Rozhovor s Ivanem Chramosilem, sládkem pivovaru U Fleků
Teorie degustace XIV. díl
  Ležáky – vídeňský a český
Stavíme pivovar
  9 kroků, bez nichž nepostavíte pivovar
Degustace altbierů
Historie sladovny v Kounicích u Českého Brodu
Humnová sladovna Kounice
Průběh a řízení klíčení na humnech
Fotoreportáž
Podorlický pivovar, Rychnov nad Kněžnou
Foto na titulu
  Pivovar Uherský Brod
Stavíme pivovar
  BAKI-PRAQA
Německé chmelové oblasti a odrůdy chmele
Nákupní organizace společnosti Joh. Barth & Sohn je těsně spjata s pěstiteli
Ukázka z knihy
Vltavou protiproudně a parolodně
Česká hospoda – Nový trend v sanitaci malých pivních barů
Jak to chutná PBA
  Max Bahnson si vybral piva z nabídky pivovaru Anchor
Degustační soutěž
Jarní cena českých sládků 2012
Poslední slovo
  Kampaň za Budvar